Τεχνογνωσία

Στα δέκα χρόνια λειτουργίας της, η SECFOR, έχει τη συσσωρευμένη εμπειρία υλοποίησης και συντήρησης εκατοντάδων έργων, τη φύλαξη κάθε τύπου χώρου και εκδήλωσης. Η εμπειρία των ανθρώπων της SECFOR μαζί με τη συνεχή εκπαίδευση τους πάνω σε νέες τεχνολογίες και τις πιο πρόσφατες πρακτικές, μας καθιστούν έναν αξιόπιστο εταίρο για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας. Και όλα αυτά, υπό τις τυποποιήμενες διαδικασίες που επιβάλει η υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένη με ISO, εξυπηρέτηση της SECFOR.

Διονύσιος Ε. Γούσιος – Διευθυντής, Υπεύθυνος Πωλήσεων, Προϊστάμενος τεχνικού τμήματος

Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Εργάστηκε ως τεχνικός εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων ασφαλείας στην Καρακίτσος Security, υποκ/μα Λαρίσης, την περίοδο 1998-2002, και ως προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της Tsikkis Security την περίοδο 2003-2007.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης από μεγάλες εταιρείες και αντιπροσώπους συστημάτων ασφαλείας, όπως η Fotellis Security Α.Ε., η Aspis Electronics, η Philips CSI, κ.α. Έχει, τέλος, παρακολουθήσει σεμινάρια ασφάλειας χώρων από την ‘Αρτεμις Security (Λάρισα), που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση ατόμων για την φύλαξη χώρων και προσώπων.

Τον Ιούλιο του 2007 ιδρύει την SECFOR, η οποία σε διάστημα λίγων μηνών αναδεικνύεται σε έναν από τους δυναμικότερους και πλέον αξιόπιστους παροχείς ασφάλειας στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Παράλληλα συνέχισε την εξειδίκευση του στο Στρατηγικό Σχεδιασμό Ασφαλείας από το New York College στην Αθήνα.

Αντώνιος Ε. Γούσιος – Υπεύθυνος Τμήματος Φυλάξεων

Απόφοιτος τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας Ι.Ε.Κ. Ρόδου. Από το 2002 έως το 2006 εργάστηκε ως φύλακας για την Brinks Ermis, από το 2005 έως το 2006 ως ένοπλος φρουρός στην Τράπεζα Δωδεκανήσου κι από το 2006 έως και το 2007 εργάστηκε ως αρχιφύλακας της Brinks Ermis στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Έχει λάβει εκπαίδευση στις συνοδείες χρηματαποστολών και προσώπων από την Ελληνική Αστυνομία. Σήμερα είναι διευθυντής του τμήματος φυλάξεων της SECFOR.

Προσωπικό Φυλάξεων / Βοηθοί τεχνικού τμήματος

Η SECFOR στηρίζει την αξιοπιστία και το κύρος της σε καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό και έμπειρους φύλακες, όλοι πρόθυμοι να φέρουν εις πέρας τις “αποστολές” που τους ανατίθενται και αναλαμβάνουμε από τους πελάτες μας. Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση (Πρώτες Βοήθειες, Πυρασφάλεια, κ.τ.λ.) παρέχουμε στο προσωπικό μας τα κατάλληλα εφόδια για να παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες.